Skip to content
Prahova Știri locale

Nouă persoane reţinute în urma unui conflict izbucnit între două familii din Ploieşti

Nouă persoane au fost reţinute în urma unui conflict care a izbucnit, marţi seară, între două familii de romi din municipiul Ploieşti.

Reprezentantul Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Prahova, Oana Bunghez, a informat, miercuri, că, într-o primă fază, au fost duse la audieri şase persoane, iar alte două au ajuns la spital pentru îngrijiri medicale, nerămânând internate. Ulterior, a mai fost identificată o persoană care ar fi participat la conflict, toate cele nouă fiind reţinute.

Mai multe echipaje de poliţie, jandarmi, precum şi luptători SAS au intervenit, marţi seară, pe Str. Căpşunelor din Ploieşti pentru a aplana un conflict care a izbucnit între membrii a două familii de romi care se agresau reciproc, atât verbal, cât şi fizic.

Din verificări a rezultat că scandalul ar fi pornit de la un schimb de expresii jignitoare, pe fondul consumului de alcool, iar cercetările continuă sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de lovire sau alte violenţe, violare de domiciliu şi tulburarea ordinii şi liniştii publice, informează agerpres.ro.

1 comentariu la “Nouă persoane reţinute în urma unui conflict izbucnit între două familii din Ploieşti

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *