Skip to content
Politică

Noua poreclă a lui Iohannis, după ultima gafă: „Klaus Ghiniohannis”

După ce candidatul ACL la prezidențiale, Klaus Iohannis, a gafat din nou în ultima sa apariție publică, președintele PNL s-a ales cu o nouă poreclă.

Klaus Iohannis a făcut o nouă gafă, când, prezent într-o emisiune live, moderatorul l-a întrebat pe Iohannis ce le spune profesorilor români care nu au achiziționat șase case dintr-un salariu cinstit și din meditații, așa cum a declarat el că și-a obținut imobilele. „Ghinion”, a răspuns sec Iohannis.

Acesta a fost imediat taxat de către social-democrați, care sunt de părere că a avut o atitudine „cinică la adresa profesorilor”.

CITEȘTE ȘI: Iohannis, nouă gafă de proporții. Profesorii români, umiliți de candidatul ACL

Ghinion! – Aceasta a fost reacția sinceră și spontană a lui Klaus Iohannis în momentul când a fost întrebat, la o emisiune televizată în direct, cum își explică acest lucru.

Recapitulând cu ajutorul declarațiilor sale din această campanie electorală, dl. Iohannis este un politruc care a adunat o avere considerabilă din meditații și investind în imobiliare și nu în copii, spre deosebire de marea majoritate a profesorilor din România care însă au pur și simplu ghinion. Ghinion ar avea românii dacă un astfel de om ar ajunge președinte, dar și mai mare ghinion au cei din PNL care i-au dat partidul pe tavă și cei de la PDL care și-au sacrificat candidatul pentru el. Mai mult ca sigur, pentru membrii și simpatizanții ACL, primarul din Sibiu va rămâne în istorie sub numele Ghiniohannis!”, se arată într-un comunicat de presă semnat de Gabriela Firea, purtătorul de cuvânt al candidatului Victor Ponta.

4 comentarii la “Noua poreclă a lui Iohannis, după ultima gafă: „Klaus Ghiniohannis”

  1. mai are si certitudinea ca o sa ajunga presedinte!!! acest personaj este chiar amuzant,de un lucru sa fiti sigur domnule iohannis,printre multitudinea de oameni care nu o sa va voteze o sa se afle si profesorii!!!

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *