Skip to content
Internațional

Noua purtătoare de cuvânt a președintelui american Donald Trump și-a preluat oficial funcția

Twitter

Kayleigh McEnany a anunțat că a preluat funcția de purtătoare de cuvânt a președintelui Donald Trump, ale cărui relații foarte proaste cu presa sunt exacerbate de pandemia de coronavirus. Ea o înlocuiește pe Stephanie Grisham, 43 de ani, demisă în 7 aprilie, după ce ocupase timp de doar nouă luni prestigiosul post de „Press Secretary”.

Fapt rar, ea nu a participat la nicio întâlnire cu presa la Casa Albă, în timp ce Donald Trump și-a înmulțit intervențiile de la debutul pandemiei, informează profit.ro.

Kayleigh McEnany, de 31 de ani, este al patrulea purtător de cuvânt al miliardarului american de la învestitura sa, după Stephanie Grisham, Sarah Sanders și Sean Spicer. Ea a fost până în prezent purtătoare de cuvânt a campaniei 2020 pentru realegerea fostului magnat imobiliar din New York.

Licențiată a universităților Georgetown și Harvard, Kayleigh McEnany fusese numită în 2017 purtătoare de cuvânt a Partidului Republican, după ce lucrase în calitate de comentator la canalele de televiziune Fox și CNN.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *