Skip to content
Magazin

FOTO Noul iPhone 12 pleacă de la 700 de dolari, dar are şi unele costuri ascunse

twitter

Apple omis să amintească o serie de aspecte mai puțin plăcute, care ar putea trezi nemulțumirea celor care intenționează să cumpere unul din cele patru modele ale seriei iPhone 12.

iPhone 12 a fost vedeta evenimentului “Hi, Speed”, transmis online de Apple marți seara. Noua serie de smartphone-uri este compusă din patru modele ale căror prețuri încep de la 699 de dolari. Însă, primul lucru pe care Apple a uitat să-l menționeze este că aceste prețuri sunt parțial suportate de AT&T și Verizon în cazul lui iPhone 12 și iPhone 12 mini.

Astfel, dacă nu sunt cumpărate de la unul din cei doi operatori americani, iPhone 12 și iPhone 12 vor costa fiecare cu 30 de dolari mai mult. În România, cel mai probabil, iPhone 12 va începe de la 829 de euro și iPhone 12 mini de 729 de euro. Alte două aspecte trecute de Apple cu vederea este lipsa din pachet a două accesorii: căștile și încărcătorul, scrie profit.ro.

Ambele vor trebui achiziționate separat de utilizatorii care nu le au de la o versiune anterioară sau le-au vândut împreună cu acestea. Încărcătorul wireless MagSafe costă 40 de dolari, iar noile căști Beats Flex, costă 50 de dolari. În total, sunt 120 de dolari/euro pe care utilizatorul ar trebui să-i în calcul când evaluează cât îl va costa noul iPhone.

 

Și Apple a avut parte de propria surpriză neplăcută ca urmare a evenimentului de marți seara. În loc să crească la vederea noilor iPhone-uri, acțiunile companiei au pierdut aproximativ un dolar, semn că investitorii nu au fost foarte impresionați.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *