Skip to content
Politică

Noul primar general al Capitalei, nemulțumit. Care este motivul

" "

Noul primarul general interimar al Municipiului București, Ștefănel Dan Marin, s-a declarat, duminică, nemulțumit.

Motivul este stadiul lucrărilor de modernizare și reabilitare a sediului Primăriei Capitalei din Bulevardul Regina Elisabeta, după ce a efectuat o vizită pe șantierul de lucru.

„Vizualizând stadiul lucrărilor pot să spun că sunt foarte multe faze ale lucrării care pot fi înaintate. Voi avea o discuție cu managerul de proiect, pentru a defini aceste întârzieri și din ce motive au fost ele făcute. Înțeleg că, tehnic, în mare parte din echipamentele interioare au fost comandate. Mai este legătura cu utilitățile exterioare, eu mi-am exprimat din start toată disponibilitatea pentru a lucra împreună pentru a definitiva lucrările de branșare ale clădirii. Dar, în acest moment, mă declar nemulțumit sincer pentru că anumite lucrări care se puteau face și nu s-au făcut”, a declarat Ștefănel Dan Marin, potrivit agerpres.ro.

În același timp, primarul a arătat că principalele nemulțumiri prevăd execuția de lambriuri, pervaze interioare, care nu este corelată cu partea de structură gips-carton, iar pe partea de echipamente sunt întârzieri de livrare și va cere o evidență a stadiului în care se află procesele de achiziție.

„În opinia mea, dacă se vor pune în aplicare măsurile pe care eu le voi propune cred că undeva la sfârșitul lunii ianuarie — începutul lunii februarie se vor putea definitiva, cu mențiunea că va trebui să se structureze foarte bine stadii de execuție exterioară și rămânând ca pe perioada iernii să se execute lucrările de amenajare , montaj de instalații aer condiționat, instalațiile sanitare, placările interioare”, a completat Marin.

Valoarea totală a contractului de modernizare și reabilitare a vechiului sediu al Primăriei Capitalei din Bulevardul Regina Elisabeta este de 100 milioane lei cu TVA, din care cele de proiectare sunt de circa 14 milioane lei.

Potrivit edilului șef, contractul prezintă un termen de execuție de 23 de luni , iar termenul de finalizare este de 25 mai 2016.

 

" "

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *