Skip to content
Sport

Novak Djokovic are probleme de sănătate: „Ceva îmi afectează corpul și metabolismul de câteva săptămâni. Nu e vorba de Covid-19”

Novak Djokovici,

După un început de an în care nu a putut participa la prea multe turnee din cauza refuzului de a se vaccina anti-Covid, Novak Djokovic a fost duminică învins în finala Serbia Open de Andrey Rublev.

După partida cu jucătorul de tenis rus, Novak Djokovic a declarat că are probleme de sănătate de câteva săptămâni, dar nu știe cu certitudine despre ce este vorba. Liderul mondial a adăugat că nu este vorba de Covid-19, conform sârbilor de la Alo.

„Nu e vorba de Covid-19, e altceva care mă deranjează, dar nu pot intra în detalii. Ceva îmi afectează corpul și metabolismul de câteva săptămâni. Nu am mai pățit așa ceva, poate doar la începutul carierei.

De asta spun că e vorba despre o boală. Pare că timpul de recuperare este mai mare decât mă așteptam.

În finala cu Andrey nu m-am simțit rău până în setul secund. Chiar și atunci, după time-out-ul medical pe care l-am luat, am simțit că sunt pregătit pentru decisiv.

Am avut însă energie doar pentru două game-uri. Știu că nu a fost plăcut pentru cei prezenți în tribune. Îmi pare rău, dar atât a fost posibil.

Îngrijorător este că acest sentiment nu l-am mai avut. Nu e vorba de pregătire, ci de acel lucru care mă afectează”, a declarat Novak Djokovic.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *