Skip to content
Sport

Novak Djokovici spune că va vorbi în 7-10 zile despre ce s-a întâmplat la Australian Open

Novak Djokovici,

Tenismenul Novak Djokovici, care va debuta în acest sezon la Dubai Open 500, din 21 februarie, a fost primit, joi, la Belgrad, de preşedintele Serbiei, Aleksandr Vucici, informează marca.com.

Şeful statului şi-a arătat recunoştinţa pentru faptul că Djokovici reprezintă Serbia ca un ambasador oriunde ar merge.

„Îţi mulţumesc că iubeşti atât de mult Serbia şi că faci atât de mult pentru ţară”, a spus el.

La rândul său, liderul ATP i-a mulţumit preşedintelui pentru cuvintele şi sprijinul său.

„Dumneavoastră, în calitate de preşedinte al statului, nu aveaţi nicio obligaţie să oferiţi sprijinul pe care l-aţi oferit, dar vreau să ştiţi că personal simt o mare recunoştinţă pentru că m-aţi susţinut”, a declarat tenismenul.

Djokovici a cerut răbdare presei prezente şi a spus că, săptămâna viitoare, va aborda tot ce s-a întâmplat la ultima ediţie a Australian Open: „Recunoştinţa mea faţă de poporul sârb devine din ce în ce mai puternică. După ce s-a întâmplat în Australia, ştiu că această conexiune va dura pentru totdeauna. Vă rog să aveţi răbdare, în 7-10 zile voi intra în mai multe detalii despre ce s-a întâmplat acolo.”

Sârbul Novak Djokovici a fost protagonistul unei imens scandal la Australian Open, luna trecută. Tenismenul, care se opune vaccinării, a fost nevoit să părăsească Australia, la 16 ianuarie, cu o zi înaintea începerii grand slam-ului, după ce apelul său la decizia de anulare a vizei de intrare în ţară a fost respins de un tribunal din Melbourne.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *