Skip to content
Sport

Novak Djokovici, un prim mesaj din centrul de carantină de la Melbourne. El mulţumeşte oamenilor pentru sprijin şi transmite un mesaj la Crăciunul pe rit vechi

facebook/NovakDjokovic

Novak Djokovic a postat un prim mesaj în social media, la două zile după ce a fost dus la un hotel folosit drept centru de carantină, în Melbourne, după ce viza de intrare în Australia i-a fost anulată, informează lefigaro.fr.

„Mulţumesc persoanelor din lumea întreagă pentru sprijinul necontenit. Îl pot simţi şi este foarte apreciat”, a scris Djokovici pe Instagram.

El a transmis şi un mesaj cu ocazia Crăciunului pe rit vechi: „Pace Domnului. Hristos s-a născut. Crăciun Fericit. Dragostea Domnului să vă întărească şi să vă umple inimile de bucurie”.

Novak Djokovici a sosit la Melbourne cu un zbor Emirates de la Dubai, miercuri, la scurt timp după ora 23.00 AEST (n.r. – 15.00, ora României). El a fost ţinut în aeroport peste opt ore. După ce ce i-a fost anulată viza, sârbul a fost transferat la un hotel de carantină din Melbourne, folosit ca un centru de detenţie pentru imigranţi, până când va putea părăsi ţara. El a făcut apel şi acesta va fi judecat luni.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *