Skip to content
Coronavirus

„Nu am avut nicio persoană tânără, aparent sănătoasă și vaccinată în terapie intensivă”. Mărturisirea unui medic din ATI

Inquam Photos/Virgil Simonescu

Amin Zahra, medic la o secţiei de terapie intensivă, povesteşte pe Facebook despre pacienţii vaccinaţi care au ajuns în stare gravă cu COVID-19. El subliniază că nu a avut nicio persoană tânără, aparent sănătoasă şi vaccinată în terapie intensivă.

Pe grupul de Facebook RO Vaccinare a fost publicată mărturia medicului ATI Amin Zahra, care a dorit să facă nişte precizări legate de pacienţii vaccinaţi:

Pentru că au început să apară tot felul de informații incorecte, aș vrea să lămuresc o parte din ele.

Pe data de 10 septembrie, când am predat garda, erau 12 pacienți în ATI covid, dintre care, doar un singur pacient fusese vaccinat cu Johnson pe data de 26 august și acesta avea și alte comorbidități .

Probabil vă întrebați dacă am avut pacienți tineri nevaccinați, fără boli asociate, care au făcut formă severă sau care au decedat?!

Ei bine, da! Am avut!

Vă întrebați dacă am avut pacienți vaccinați în terapie intensivă?

Da, am avut!

Dar 99% au avut schemă incompletă sau au făcut boala în perioada vaccinării și toți au avut boli asociate decompensate.

În schimb, nu am avut nicio persoană tânără, aparent sănătoasă și vaccinată în terapie intensivă!

Stăteam de vorbă cu o doamnă în vârstă de 47 ani, mamă, soție și cu părinții în viață, care mi-a zis: “Nu-mi fac griji pentru soțul și părinții mei, dar cui las cei 3 copii, cine va avea grijă de ei?!”.

Și acum, vă întreb eu: Merită să vă riscați viața și sănătatea, doar pentru ce spune medicul x, care nu a văzut un pacient de covid în viața lui, dar este mai “vocal”?! Sau pentru ce spun toți formatorii de opinii, care vor să iasă în evidență cu orice preț?!

Să știți că într-adevăr noi avem un interes când vă dorim vaccinați și interesul este acela să nu mai vedem atâta suferință!!!

Și până la urmă, cred că îmi stă mai bine în costumul de spital, decât în combinezon.” dr. Amin Zahra, medic la Spitalul Clinic Județean de Urgență Timișoara”, a scris RO Vaccinare pe Facebook.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *