Skip to content
Puterea Știrilor Video

”Nu AUR, ci incompetența Guvernului a scos oamenii în stradă”. Dan-Cristian Popescu (PSD) susține că protestul antirestricții nu este unul politic

PS News PS News.ro
" "

Invitat în studioul Puterea Știrilor, deputatul PSD Dan-Cristian Popescu susține că protestele față de noile restricții nu au fost inițiate de AUR, ci de „incompetența actualului Guvern”.

„Eu spun că nu stă AUR în spatele protestelor din ultimele zile. Nici AUR și nici partidul rupt din AUR al doamnei Șoşoacă, care acum încearcă să se lipească de aceste proteste.

" "
" "

Aceste proteste au fost inițiate de incompetența actualului Guvern. Nu cred că sunt niște oameni manipulați politic și cred că dacă nu ar fi frica de acest virus ar ieși mult mai mulți oameni. Cei mai mulți nu ies din cauza acestei frici. Sunt oameni supărați pentru că nu au cu cine să lase copiii în această vacanță școlară care a apărut de pe-o zi pe alta și a încurcat mule planuri. Sunt oameni supărați că nu pot face sport, copii care nu mai pot practica diverse sporturi”, spune social-democratul.

De asemenea, acesta a criticat atitudinea, ministrului Sportului, Eduard Novak, care a fost prezent duminică la meciul România – Germania și s-a fotografiat în tribunele Arenei Naționale fără masca sanitară de protecție.

„Alt gest pe care l-am semnat public a fost selfie-ul obraznic al ministrului Sportului care era în stadionul gol când a jucat România-Germina. Dânsul își făcea poze pe acel stadion unde suporterii nu aveau dreptul să intre, deci tu ministru ai dreptul și restul oamenilor, nu. În condiții de siguranță puteau să intre pe 50.000 de de locuri 10.000 de oameni cu distanță destul de mare între dânșii, dar nu s-a putut, pentru că nu s-a vrut politic, dar dânsul făcea selfie-uri și era singur.

Ce facem, avem stadion pentru domnul ministru?! Sunt gesturi sfidătoare, poate nu le realizează acești demnitari, dar sfidează poporul, iau măsuri pe care ei nu le respectă”, susține Dan Cristian Popescu.

" "

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *