Skip to content
Media

„Nu căutaţi vreo urmă de neînţelegere cu cei rămaşi. N-o să găsiţi!” Dan Negru, primul mesaj după plecarea de la Antena 1

facebook

Realizatorul Dan Negru, cea mai longevivă vedetă a grupului Intact, a avut o primă reacţie după despărţirea sa de Antena 1 şi după ce Kanal D a anunţat oficial venirea acestuia în cadrul postului de televiziune, potrivit paginademedia.

„Am văzut vorbele frumoase spuse de colegii mei. Le mulţumesc! Porecla „regele audienţelor” le-o datorez lor! Ei au făcut posibile toate succesele mele de televiziune şi împreună plecăm pe drumuri noi”, a scris acesta într-un mesaj pe pagina sa de Facebook.

Totodată, Negru a ales să nu vorbească despre motivele plecării din Antenă şi dacă a existat sau nu motive de neînţelegere cu managementul.

„Nu căutaţi vreo urmă de neînţelegere cu cei rămaşi. N-o să găsiţi! Ei rămân prietenii şi colegii mei. Lecţia de fair-play spune să nu arunci cu pietre in fântâna din care ai băut apă!”, a comentat Negru

Mesajul integral al lui Dan Negru, pe pagina sa de Facebook:

„Cei mai frumoşi ani sunt cei ce vor veni !

Mulţumesc pentru toţi anii din urmă !

Am văzut vorbele frumoase spuse de colegii mei. Le mulţumesc!

Porecla „regele audienţelor” le-o datorez lor! Ei au făcut posibile toate succesele mele de televiziune şi împreună plecăm pe drumuri noi.

Nu căutaţi vreo urmă de neînţelegere cu cei rămaşi. N-o să găsiţi! Ei rămân prietenii şi colegii mei.

Lecţia de fair-play spune să nu arunci cu pietre in fântâna din care ai băut apă !

Există un om căruia ii mulţumesc deplin pentru drumurile mele trecute şi viitoare : Valeriu Lazarov, unul din fondatorii televiziunii moderne europene.

Cand începeam un proiect nou ne îndemna „să ţintim luna „

„Şi dacă rataţi luna, sigur nimeriţi o stea!”

Anul asta se fac 30 de ani de la prima mea legitimaţie din Radio-Televiziunea Română.

Nu-l mai recunosc pe puştiul din fotografie.

Dar încă ţintesc luna…”

Dan Negru era vedeta cea mai longevivă în grupul Intact. A venit în Antena 1 în 1999, de la TVR, iar de-a lungul anilor şi-a pus semnătura pe zeci de formate de divertisment şi a realizat 22 de Revelioane.

Traseul lui Dan Negru la Antena 1 numără aproape 30 de formate de divertisment diferite pe care le-a prezentat. La unele dintre acestea (precum Next Star, Plasa de Stele sau Şerifi de România) a fost şi coautor al formatelor.

Plecarea lui Dan Negru la Kanal D vine într-un moment în care foarte mulţi oameni „foşti Pro TV” domină segmentele din managementul Antenei 1. Observatorul este condus de fostul director al Pro TV (Anca Budinschi), vânzările sunt coordonate de fostul şef din Pro TV pe această zonă, la fel marketingul, iar director de producţie este Cosmin Ion. Ruxandra Ion coordonează Happy Channel şi zona de telenovele (Adela).

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *