Skip to content
Puterea Știrilor Video

Nu doar liberalii îl văd pe Tătaru un ministru mai bun decât Voiculescu. Și PSD-iștii spun aceași lucru: Un dezastru pentru România!

Inquam Photos/Octav Ganea

Invitat joi în studioul PS News, europarlamentarul Victor Negrescu este de părere că preluarea funcției de ministru al Sănătății de către Vlad Voiculescu reprezintă un dezastru pentru România. Acesta a criticat dur atitudinea actualului ministru, afirmând că „domnul Voiculescu este simbolul acestei forme fără fond a Guvernului”.

„Eu cred că domnul Voiculescu fuge de responsabilitate. Era mult mai vocal în perioada în care nu era la butoanele Ministerului Sănătății. De îndată ce a ajuns în fruntea acestui minister vedem că a dispărut.

Pe zona de comunicare nu-l mai vedem aproape deloc, dar mai ales nu vedem măsurile promise. Spunea că va reforma DSP-urile, ori ce face el e să critice DSP-urile din funcția de ministru, care e funcția de coordonator al acestei instituții. Vedem de multe ori că transmite mesaje diferite față de ceilalți miniștri. Am avut ministrul Educației care a vorbit de redeschiderea școlilor și ministrul Sănătății a spus: Stai să vedem în ce condiții”, explică Negrescu

De asemenea, eurodeputatul susține că „precedentul ministru a fost mai implicat decât domnul Voiculescu”.

„Practic avem în interiorul guvernului mai multe guverne, o competiție pentru imagine, nici măcar pentru eficiență guvernamentală între miniștrii actualului Guvern și acest lucru dăunează. Domnul Voiculescu este simbolul acestei forme fără fond în care spune alte lucruri, câte o postare din când în când, dar concret nu vedem rezultate.

Ministrul Sănătății e responsabil, și o spun cu tristețe, dar aproape am început să cred că precedentul ministru a fost mai implicat decât domnul Voiculescu. După un dezastru în fruntea Ministerului Sănătății să vedem un alt dezastru este clar o problemă pentru România și acest lucru ne costă și ne va costa pe viitor”, a conchis Victor Negrescu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *