Skip to content
Puterea Știrilor Video

Nu doar liberalii îl văd pe Tătaru un ministru mai bun decât Voiculescu. Și PSD-iștii spun aceași lucru: Un dezastru pentru România!

Inquam Photos/Octav Ganea
" "

Invitat joi în studioul PS News, europarlamentarul Victor Negrescu este de părere că preluarea funcției de ministru al Sănătății de către Vlad Voiculescu reprezintă un dezastru pentru România. Acesta a criticat dur atitudinea actualului ministru, afirmând că „domnul Voiculescu este simbolul acestei forme fără fond a Guvernului”.

„Eu cred că domnul Voiculescu fuge de responsabilitate. Era mult mai vocal în perioada în care nu era la butoanele Ministerului Sănătății. De îndată ce a ajuns în fruntea acestui minister vedem că a dispărut.

" "
" "

Pe zona de comunicare nu-l mai vedem aproape deloc, dar mai ales nu vedem măsurile promise. Spunea că va reforma DSP-urile, ori ce face el e să critice DSP-urile din funcția de ministru, care e funcția de coordonator al acestei instituții. Vedem de multe ori că transmite mesaje diferite față de ceilalți miniștri. Am avut ministrul Educației care a vorbit de redeschiderea școlilor și ministrul Sănătății a spus: Stai să vedem în ce condiții”, explică Negrescu

De asemenea, eurodeputatul susține că „precedentul ministru a fost mai implicat decât domnul Voiculescu”.

„Practic avem în interiorul guvernului mai multe guverne, o competiție pentru imagine, nici măcar pentru eficiență guvernamentală între miniștrii actualului Guvern și acest lucru dăunează. Domnul Voiculescu este simbolul acestei forme fără fond în care spune alte lucruri, câte o postare din când în când, dar concret nu vedem rezultate.

Ministrul Sănătății e responsabil, și o spun cu tristețe, dar aproape am început să cred că precedentul ministru a fost mai implicat decât domnul Voiculescu. După un dezastru în fruntea Ministerului Sănătății să vedem un alt dezastru este clar o problemă pentru România și acest lucru ne costă și ne va costa pe viitor”, a conchis Victor Negrescu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *