Skip to content
Politică

‘NU mai sunt bani la buget!’ – Mihai FIFOR, revoltat de avertismentul opoziției: ‘Români, aveți încredere în guvernarea PSD-ALDE!’

paginadepolitica.ro

Purtătorul de cuvânt al PSD, Mihai Fifor, iese la atac după ce opoziția a avertizat că nu mai sunt bani pentru pensii și salarii, scrie b1.ro.

Deși, potrivit unor surse din partid, chiar și ministrul Finanțelor ar fi transmis la CEx-ul PSD de marți seară că este o gaură la buget de 11 miliarde de lei, Fifor neagă cu vehemență, afirmând că încasările sunt chiar mai mari ca anul trecut.

Observ că se reia sloganul Opoziției că nu mai sunt bani de pensii și salarii. Unii, mai puțin pricepuți la economie, chiar anunță falimentul României…

Nu vom mai lăsa ca astfel de minciuni să circule nestingherite în spațiul public.

Realitatea este următoarea: în primele 5 luni ale anului am încasat la buget cu 11,6% mai mulți bani ca în 2018. Deci avem bani de salarii. Iar o bună parte din acest surplus s-a dus în investiții, care vor crește economia.

Am făcut cu 30% mai multe investiții față de anul trecut. În total 9,6 miliarde lei, cu 2,2 în plus față de 2018.

La bugetul de pensii, am colectat cu 18,5% mai mult ca anul trecut. Deci avem resurse suficiente pentru a face majorarea de la 1 septembrie pentru punctul de pensie și pentru pensia minimă.

Le spun așadar tuturor românilor: aveți încredere în guvernarea PSD-ALDE. Tot timpul când am fost la guvernare, economia, pensiile și salariile au crescut„, a scris Fifor pe Facebook.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *