Skip to content
Politică

„Nu mi-e frică de nimic. A fost un administrator foarte slab al Bucureştiului”. Ce spune Nicușor Dan despre o confruntare cu Firea la alegerile locale din 2024

psnews.ro

Primarul Capitalei, Nicuşor Dan, a vorbit miercuri, la un post de televiziune, despre posibila candidatură a Gabrielei Firea la Primăria Capitalei. El a dat de înțeles că nu se teme de o asemenea postură, considerând că fostul edil „a fost un administrator foarte slab al Bucureştiului”.

„Nu mi-e frică de nimic. Pentru moment energia mea se canalizează pe cei 2 ani şi 3 luni care au rămas din acest mandat şi încerc să rezolv cât mai multe dintre problemele mari pe care Bucureştiul le are”, a declarat Nicușor Dan, la Digi 24.

Totuși, Nicușor Dan nu exclude o confruntare cu Gbriela Firea, la alegerile locale din 2024, căreia „îi urează succes”.

„Eu pot să spun că a fost un administrator foarte, foarte slab al Bucureştiului. Faptul că a lăsat Primăria cu trei miliarde de lei datorie curentă, cu conturile blocate pentru investiţii, faptul că nu a făcut nicio investiţie structurală majoră, faptul că nu a dat o direcţie de dezvoltare pentru oraşul ăsta – e evaluarea pe care i-o fac. În rest, îi urez succes în tot ce face. În opinia mea, nu s-a întâmplat nimic în acel mandat, ci, mai mult, s-au deteriorat multe lucruri, dintre care reţeaua de termoficare”, a afirmat Nicuşor Dan.

La rândul său, Gabriela Firea – ministru al Familiei și prim-vicepreședinte al PSD, anunțase, de curând, în cadrul unei emisiuni la Antena 3, că s-ar întoarce la Primăria Capitalei dacă bucureștenii o vor vota din nou, la următoarele alegeri locale din 2024.

Majoritatea proiectele pe care le-am început sunt acum blocate și nici nu se întrevede nimic bun cu acestea. Îmi doresc să le continui, doar dacă și bucureștenii mă vor dori, din nou, în funcția de primar general. Voi candida la Primăria Capitalei dacă sunt sănătoasă, și dacă mai am energie și putere ca acum”, a declarat Gabriela Firea.

În privința unui viitor candidat comun al PSD-PNL pentru Primăria Capitale la alegerile locale din 2024, Firea a precizat că acest lucru încă nu a fost stabilit la nivelul coaliției.

Până în 2024 nu mai este atât de mult și vom vedea dacă se va concretiza și ideea unui candidat comun al coaliției pentru Primăria Capitalei”, a spus Firea.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *