Skip to content
Politică

Nu pe surse, ci pe bune: EXIT POLL PSnews în ziua alegerilor

PSnews.ro este primul site de știri din România care realizează un EXIT POLL în ziua celor mai importante alegeri. Studiul este efectuat în parteneriat cu Antena 3, iar cercetarea sociologică este întreprinsă de către două prestigioase institute de sondare a opiniei publice: CURS și Avangarde.

Până acum, în mediul online, erau vehiculate cifrele exit poll-urilor pe surse înainte de închiderea urnelor, purtând pecetea intoxicărilor actorilor politici. Acum, PSnews.ro este primul site care va lansa cifrele reale, în baza unei cercetări sociologice extrem de serioase.

Pe parcursul întregii zile de 11 decembrie, redacția PSnews.ro vă va oferi cifrele precise ale votului pentru alegerile parlamentare, relatându-vă realitatea alegerilor în cele mai mici amănunte.

Cifrele vă vor fi oferite de către PSnews.ro, redacția urmând să le actualizeze la intervale precise în timpul procesului de votare.

Cititorii vor avea, astfel, ocazia să consulte cea mai puternică relatare mediatică online din ziua votului, întrucât, pe lângă prezența la vot, vă vom prezenta cifrele reale ale partidelor.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *