Skip to content
Politică

Nu sunt tocmai fraieri useriștii! Cu 2 miliarde de euro hrănești 5 partide hastagiste, susține Silviu Mănăstire: „Ghinea și Voiculescu joacă la mare!”

psnews.ro

Într-o postare pe pagina de Facebook Dosar de Politician, jurnalistul de investigații Silviu Mănăstire reacționează după ce au apărut stenograme ce evidențiază un tun de miliarde de euro pregătit de USRPLUS în Sănătate. Vorbim despre înfiinţarea Agenţiei Naţionale pentru Dezvoltarea Infrastructurii în Sănătate, structură care ar urma să gestioneze banii din PNRR pe capitolul Sănătate.

„O <<agenție de sănătate>> care să cheltuie 2 miliarde de euro!
Nu sunt tocmai fraieri useriștii! Dimpotrivă, am zice, Ghinea și Voiculescu joacă la mare, cu 2 miliarde de euro hrănești 5 partide hastagiste. Evident, liberalii, supărați pe tunul nesimțit i-au dat în gat.
<<Acel pasaj cu înfiinţarea agenţiei pentru spitale a fost introdus împotriva deciziei coaliţiei, de Ghinea, cel mai probabil în conivenţă cu Voiculescu>>”, scrie jurnalistul Silviu Mănăstire.

Prima dată când a fost ridicată problema a fost în ultima şedinţă a conducerii liberale. România TV a publicat stenograme ale discuţiilor din şedinţă, care arată cine a luat poziţie împotriva ANDIS. „Este nevoie de o discuţie în coaliţie asupra OUG referitoare la Agenţia de la Ministerul Sănătăţii pentru investiţiile în spitale, inclusiv investiţiile din PNRR. Riscăm foarte mult ca aceşti bani din PNRR şi proiectele să se blocheze. Mi se pare mult mai potrivit ca CJ-urile să-şi facă un proiect de achiziţie să se ocupe de el”, a afirmat Cristian Buşoi, cel care a deschis subiectul.

DETALII AICI

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *