Skip to content
Politică

Nu toți liderii PSD se sacrifică de dragul lui Dragnea. Unii fac apel la unitate

" "

În ultimele zile au apărut tot mai multe informații cu privire la președinți de filiale ai PSD care și-ar da demisia în semn de solidaritate cu Liviu Dragnea. După ce liderii PSD Olt, Botoșani și Giurgiu au renunțat la conducerea filialelor județene, au apărut și primele poziții tranșante ale unor lideri PSD care nici nu vor să audă de demisie în acest caz.

Președintele organizației PSD Maramureș, Gabriel Zetea, a declarat, sâmbătă, că nu și-a pus niciun moment problema demisiei din funcție și a făcut un  apel la colegii din PSD pentru ca aceștia să înțeleagă că unitatea PSD este singurul scop pentru care trebuie să luptăm împreună, scrie Agerpres.

" "
" "

„Infirm orice zvon legat de o demisie a mea din funcția de președinte al PSD Maramureș și, mai mult, fac un apel la prietenii și colegii mei președinți de organizații PSD din țară de a înțelege că unitatea PSD este singurul scop pentru care trebuie să luptăm împreună. Orice demisie înseamnă slăbirea PSD, șubrezirea susținerii guvernării Ponta. Consider că obiectivele noastre actuale se rezumă la: pregătirea și câștigarea alegerilor locale în 2016, ca o bază pentru câștigarea alegerilor parlamentare, promovarea unor obiective de guvernare în folosul românilor și continuarea finanțării proiectelor administrației locale”, a spus Gabriel Zetea.

Zetea a mai adăugat că partidul trebuie să rămână unit și să se bazeze în continuare pe partenerii politici.

De asemenea, președintele interimar al PSD Prahova, senatorul Daniel Savu, a infirmat pentru max-media.ro informația apărută în presa locală, potrivit căreia ar fi demisionat din această funcție, ca protest împotriva înlăturării lui Dragnea de la conducerea partidului.

“Nu am demisionat și nu am de gând să o fac. Nu-mi voi da niciodată demisia, deoarece doresc să reformez PSD Prahova”, a spus senatorul PSD.

 Sursa foto: evz.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *