Skip to content
Politică

“Nu vă ameninţă nimeni, nu vă mai victimizați!” Reacţia lui Silviu Mănăstire către autorii “celui mai imund atac la viața privată din media ultimilor ani”

Inquam Photos / Octav Ganea

Secretarul general adjunct al PNL, Silviu Mănăstire, care după un articol din g4media.ro a acuzat un „linșaj la viața privată” şi a anunţat că se autosuspendă din funcția politică până lămurește „pe căi legale mizeria produsă de Tăpălagă”, le-a cerut celor care au criticat reacţia sa să nu se mai victimizeze.

Voi nu prea ştiți să citiți! Darămite să înțelegeți”, a menţionat el. “Nu vă ameninţă nimeni, deci nu vă mai victimizați! Voi sunteți ca Hoţii ăia care se ascund dar nu ii caută nimeni!”, a mai scris Mănăstire pe Facebook.

Mesajul lui Silviu Mănăstire: “Autorii celui mai imund atac la viața privată din media ultimilor ani se simt amenințati. Voi nu prea ştiți să citiți! Darămite să înțelegeți. Când am zis că mă ocup, m-am referit evident la politrucii care au confiscat conducerea USR. Că de aia l-am nominalizat pe Ghinea.

Active Watch și Mircea Toma, nu vreţi să fiți puțin îngrijorați de tonele de insulte şi lături care mi-au fost aruncate în cap de propaganda USR?! Păi, nu, că ţie Mircea Toma ţi-a dat funcție la Stat, la CNA, același USR!

În concluzie, Nu vă ameninţă nimeni, deci nu vă mai victimizați! Voi sunteți ca Hoţii ăia care se ascund dar nu îi caută nimeni! Ar fi culmea să fiu supărat pe Tăpălagă sau să îl ameninț. Cine este vinovat, Tăpălagă care a stat pe canapeaua lui Coldea de atâtea ori?! Sau ăla care trage sforile?”.

Sâmbătă, ActiveWatch a notat în social media că reacţia din urmă cu o zi a lui Mănăstire „creează un mediu ostil față de jurnaliști”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *