Skip to content
Politică

NUCLEARELE lui Firea cutremură PSD! SPAIMELE lui Dragnea și fentele lui Oprișan EXCLUSIV SURSE

Libertatea

Tensiunile  și neînțelegerile de la vârful PSD se dovedesc, în prezent, cu mult, mult mai ample decât în zilele de după gravele violențe din Piața Victoriei, sau decât în preludiul CEx-ului nuclear de la Neptun, unde Liviu Dragnea plănuia să le închidă gura contestatarilor, dar a eșuat lamentabil.

Potrivit surselor PSnews.ro, cele patru atacuri nimicitoare administrate (în doar cinci zile) de Firea, cu nemiluita, tandemului Liviu Dragnea-Carmen Dan, cât și audierea primarului, timp de mai bine de trei ore, la Parchetul General, i-a reactivat, din plin, pe toți inamicii interni ai teleormăneanului.

Fuga șefului PSD

Cu toții simt mirosul de sânge și au certitudinea că Dragnea se teme, se ascunde și evită, pe cât posibil, o confruntare directă cu Firea. Faptul că la beregata primarului ezită să se arunce haitele predilecte de partid – așa cum s-a întâmplat în cazul răzmeriței Ecaterinei Andronescu, acțiune de care Firea nu a fost nicio clipă străină –, cât și tăcerea întunecată a lui Dragnea, dublată de jocul dublu al propagandei mediatice, dau adevărata dimensiune a bulversării care a cuprins partidul celor trei trandafiri.

Contestatarii strâng rândurile

În realitate – deși e încă bătut în cuie la vârful partidului, fiind coordonatorul autoritar al tuturor forurilor de conducere, unde și-a uns fidelii, ceea ce-i asigură subzistența la ”butoane” și controlul asupra Guvernului, via Dăncilă –  Dragnea pierde putere prin toți porii. În doar patru zile, teleormăneanul a stârnit ostilitatea PSD București, rămânând doar cu aportul lui Daniel Florea, primarul de la Sectorul 5, care e prins într-o mai veche vendetă cu Firea. Organizațiilor bucureștene li se alătură PSD Voluntari și, ireversibil, baronul Florentin Pandele.

Oprișan se pregătește să defecteze  

Mai nou a început să strâmbe din nas și baronul de Vrancea, Marian Oprișan, care susține, în spatele ușilor închise, că, dacă relatările Gabrielei Firea din CEx au fost reale, Dragnea nu ar trebui să se mai cramponeze de menținerea ministrului Carmen Dan, pentru a se încerca statuarea unui armistițiu.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *