Skip to content
Politică

Numai lapte și miere. Vâlcov anunță o creștere economică fabuloasă a României

libertatea.ro

Fostul Ministru al Finanțelor Publice și actualul consilier de stat al prim-ministrului, Darius Vâlcov, a participat în cadrul emisiunii „Sinteza Zilei”, unde a făcut precizări în legătură cu programul de guvernare cât și cu creșterea economică pe care a înregistrat-o România de când PSD-ALDE au venit la guvernare.

În acest sens, Darius Vâlcov a menționat cu privire la programul de guvernare că a participat alături de Dragnea la conceperea lui, iar modelul după care a fost creionat este cel irlandez.

Legat de economia României, consilierul de stat a afirmat faptul că ar fi crescut cu 24%.

”Am fost partener în realizarea programului de guvernare, alături de Liviu Dragnea. În construirea lui au fost foarte multe discuții, am încercat să vedem care e viziunea politică. Noi vrem să urmăm modelul irlandez. Iralnda este țara din Uniunea Europeană care are cea mai mică povară fiscală. Economia României a crescut cu 24%. Am depășit Grecia, anul acesta vom depăși Cehia și Portugalia. În 2020 vom depăși Finlanda și vom ajunge pe locul 12, acum suntem pe locul 16. În 2016, veniturile românilor erau de 50 de miliarde de euro, noi vrem să ajugnem la 75 de miliarde de euro. Acum suntem la 62 de miliarde. De când a venit coaliția PSD-ALDE la guvernare au venit peste 12 miliarde de euro și vor mai veni 13 miliarde”, a declarat Vâlcov pentru antena3.ro.

Vezi AICI video

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *