Skip to content
Politică

UPDATE – Numărătoarea paralelă finală a PSD/ Ce scor au principalii candidați

UPDATE 00:55 –  Președintele executiv al PSD, Liviu Dragnea, a anunțat rezultatele finale la numărătoarea paralelă a Partidului Social Democrat:  Victor Ponta – 40,5% și Klaus Iohannis – 29,53%.

UPDATE: 00:33 – Potrivit ultimelor informații, numărătoarea paralelă la PSD pentru 92% din secții arată următorul rezultat: Klaus Iohannis: 29,46%- Victor Ponta 40,52%

UDPATE 23:10 – Numărătoarea paralelă a PSD din 75% din secțiile de vot îl mențin pe Victor Ponta la 41% și îl urcă pe Klaus Iohannis la 29%. 

Partidul Social Democrat a efectuat o numaratoare paralela a voturilor pentru prezidențiale reusind sa centralizeze, până la această oră, 60% din sectiile de votare.

Astfel Victor Ponta are 41,28%, iar Klaus Iohannis 28,56%. 

De remarcat este că USD se menține față de exit-poll-uri, ba chiar crește față de unele, în timp ce Klaus Iohannis scade de la 30% la 28%.

2 comentarii la “UPDATE – Numărătoarea paralelă finală a PSD/ Ce scor au principalii candidați

  1. Poanta sau iohann6 CASE -2 tradatori ce-si pun interesele personale inaintea celor ce privesc tara,in ansamblu ! Am votat locul gol,acolo era locul lui Antonescu !!! La fel voi face si in turul 2 ,din respect fata de constiinta mea si a celor ce,prin jertfa lor de sange mi-au dat acest drept minunat,semn SUPREM al libertatii !!!

  2. Stimata , Katy–istoria PNL–este plina de tradari . In anul 1884–izbucneste un grav conflict intre gruparea bratienista si gruparea rossetista–pe proiectul de lege privind constituirea domeniului COROANEI . Grupul rosettist , demisioneaza din parlament iar ziarul ROMANUL–oficiosul PNL , condus de CA ROSETTI–inceteaza sa mai fie organul politic al partidului. Reconcilierea taberelor liberale se produce in MAI 1891 la decesul lui IC BRATIANU .–QUINTUS—TARICEANU—ANTONESCU————STOICA—STOLOJAN—FLUTUR—-ATANASIU—–PETRACHE—-ORBAN———-BLAGA BERCEANU VIDEANU FRUNZA VERDE ORBAN . UNDE ESTE CHEIA ?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *