Skip to content
Politică

Numărul 2 din PNL explică modul în care acțiunile DNA vor influența campania din 2016

Marian Petrache, secretarul general al PNL, a comentat în emisiunea Lumini și umbre de la B1 TV modul în care acțiunile DNA și condamnarea lui Liviu Dragnea vor influența campaniile electorale.

" "
" "

„Ceea ce se întâmplă în viața noastră acum cu DNA-ul, categoric ne va obliga la o altă abordare în campania electorală”, a spus Petrache.

Întrebat dacă va mai chema primarii în calitate de președinte de CJ , Marian Petrache a precizat că „discuții politice voi avea în permanență. Eu nu vreau să vorbesc de cazul Liviu Dragnea, fac abstracție de el și spun așa: nu cred că vreo instanță din România poate să te condamne pentru că faci campanie electorală și îndemni oamenii să iasă la vot, dar cred că o instanță te poate condamna dacă treci pe liste alte buletine”.

„Nu cred că te va condamna dacă faci campanie, dacă mergi să stai de vorbă cu oamenii, dacă îi îndemni pe ai tăi să stea de vorbă cu oamenii, dacă faci o bază de date cu oamenii care simpatizează cu tine, cum se face peste tot. Credeți că dacă mă duc care este cu aplecare spre stânga, am vreo șansă să iau de acolo voturi? Trebuie să măd duc pe studii, spre electoratul de dreapta, pe ăla pot să-l conving, numai ăla poate să iasă la vot să mă voteze pe mine, dacă-l conving că ceea ce spun eu este adevărat. Uitați-vă la alegerile europarlamentare și prezidențiale”, a precizat Marian Petrache.

Sursa foto: ampress.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *