Skip to content
Politică

PDL, scos în afara jocului. Petrache: Iohannis va coabita 100% cu Ponta

Într-un interviu pentru gandul.info, secretarul general al PNL, Marian Petrache, a declarat că președintele PNL, Klaus Iohannis, în cazul în care va ajunge președinte la României va „coabita 100%” cu Victor Ponta.

„Iohannis este un produs. Un produs vandabil. Da, 100% (n.r. va coabita cu Victor Ponta)”, a declarat Petrache.

Potrivit lui Marian Petrache, sondajele PNL îl poziționează pe Klaus Iohannis la peste 30%, iar pe Victor Ponta la sub 40%.

„Iohannis este peste 30, Ponta sub 40%. Iohannis este la 32%. Ţinta ACL: peste trei milioane de voturi în primul tur, Iohannis să aibă 33-35%”, a spus Marian Petrache pentru gandul.info.

În ceea ce privește scorul pe care îl preconizează pentru București, Marian Petrache a spus: „E greu să obţii 50%, atâta vreme cât îl mai ai şi pe Tăriceanu, îl mai ai şi pe Meleşcanu, o mai ai şi pe Elena Udrea, o mai ai şi pe Monica Macovei. Sunt nume cunoscute care vor lua voturi în Bucureşti. Noi sperăm să fim pe primul loc în Bucureşti”.

Marian Petrache este de părere că dintre cei care vor vota cu Tăriceanu în primul tur, mare parte se vor orienta spre Klaus Iohannis.

„Foarte mare parte vor veni în turul doi şi vor vota cu Klaus Iohannis. Cred că Tăriceanu adună voturile USL, acele voturi care n-au fost adunate nici pe PNL, nici de PSD, deci probabil că o parte vor merge la PSD, o parte la PNL. Domnul Tăriceanu cred că ştie că nu poate să câştige aceste alegeri. El face jocul PSD-ului. Cine votează cu Tăriceanu, votează cu PSD-ul în primul tur”, a afirmat Petrache.

8 comentarii la “PDL, scos în afara jocului. Petrache: Iohannis va coabita 100% cu Ponta

  1. nu m-ar mira ca acesti doi hoti sa fi facut un pact ca sa reuseasca unu dintre ei si apoi sa.l sprijine pe celalalt in treburile lor murdare!! din pacate domnilor a.ti uitat ca mai sunt si alti candidati care merita toata atentia si toata sustinerea noastra! domnul Melescanu mi se pare cea mai buna alegere,restul sunt o apa si.un pamant!!!

    1. Si mai bun ar fi Patriarhul Daniel sau „vesnicul” Isarescu ,dar acestia nu candideaza! In schimb candideaza Melescanu ,dar nu intra in turul 2,probabil ca lumea nu prea e lamurita :e de stanga (PDSR sau APR) sau de drepta(PNL)! Probabil ca veti fi fericita ca ati mai votat inca o data. Intrebarea este pe cine veti vota in turul 2 :Ponta sau Iohannis! Care e apa si care e pamantul?

  2. Mai , nea PETRACHE , cum se face ca ai coordonat strangerea de semnaturi pentru–MELESCANU–ai tot tu spui ca IOHANNIS intra in turul 2 cu 33–35 % cand cota lui IOHANNIS ESTE DE 18 % ?

  3. Ce este mai curios la nemtalaul : ca nu realizeaza cat rad cei din anturajul lui !! El este bagat in fata ca apoi , sa zic asa [ sper sa nu apuce !!] sa fie controlat tocmai de un blaga sau de una ca udrea !!!!!

  4. Nu m-ar mira nimic…clar daca va iesi Ponta sau Iohannis trebuie sa ne asteptam la tot ce este mai rau…. Sper ca romanii vor lua decizia cea mai buna in ziua alegerilor. La momentul de fata ca si optiune mai buna ar fi Tariceanu chiar daca are si el defectele lui.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *