PDL, scos în afara jocului. Petrache: Iohannis va coabita 100% cu Ponta

Într-un interviu pentru gandul.info, secretarul general al PNL, Marian Petrache, a declarat că președintele PNL, Klaus Iohannis, în cazul în care va ajunge președinte la României va „coabita 100%” cu Victor Ponta.

„Iohannis este un produs. Un produs vandabil. Da, 100% (n.r. va coabita cu Victor Ponta)”, a declarat Petrache.

Potrivit lui Marian Petrache, sondajele PNL îl poziționează pe Klaus Iohannis la peste 30%, iar pe Victor Ponta la sub 40%.

„Iohannis este peste 30, Ponta sub 40%. Iohannis este la 32%. Ţinta ACL: peste trei milioane de voturi în primul tur, Iohannis să aibă 33-35%”, a spus Marian Petrache pentru gandul.info.

În ceea ce privește scorul pe care îl preconizează pentru București, Marian Petrache a spus: „E greu să obţii 50%, atâta vreme cât îl mai ai şi pe Tăriceanu, îl mai ai şi pe Meleşcanu, o mai ai şi pe Elena Udrea, o mai ai şi pe Monica Macovei. Sunt nume cunoscute care vor lua voturi în Bucureşti. Noi sperăm să fim pe primul loc în Bucureşti”.

Marian Petrache este de părere că dintre cei care vor vota cu Tăriceanu în primul tur, mare parte se vor orienta spre Klaus Iohannis.

„Foarte mare parte vor veni în turul doi şi vor vota cu Klaus Iohannis. Cred că Tăriceanu adună voturile USL, acele voturi care n-au fost adunate nici pe PNL, nici de PSD, deci probabil că o parte vor merge la PSD, o parte la PNL. Domnul Tăriceanu cred că ştie că nu poate să câştige aceste alegeri. El face jocul PSD-ului. Cine votează cu Tăriceanu, votează cu PSD-ul în primul tur”, a afirmat Petrache.

Autor

Urmărește știrile PSNews.ro și pe Google News

Citește și:

Media PNL