Skip to content
Politică

Numărul cazurilor de Covid crește îngrijorător în toată Europa. Cristian Bușoi: Nu cred că este momentul să introducem restricții

CaleaEuropeană.ro/ Zaim Diana

Creșterea numărului de cazuri al celor îmbolnăviți de COVID trebuie să ne pună în gardă, spune europarlamentarul liberal Cristian Bușoi, într-un interviu pentru PS News.

”Nu trebuie să ne speriem, dar trebuie să realizăm că virusul încă există, că își produce efectele, chiar dacă într-o formă mult mai slabă și că nu trebuie să renunțăm la regulile de igienă.

Trebuie să fim conștienți că putem să ne apărăm purtând mască în locurile aglomerate și respectând regulile de igienă. Acum, suntem mult mai apărați față de acum 2 ani. Mulți s-au imunizat cu ajutorul vaccinului, alții au trecut prin boală, virusul s-a transformat și a ”slăbit”

Nu cred că este momentul să introducem restricții suplimentare atât timp cât sistemul sanitar nu este sub o presiune mare și nu e în risc de colaps. Nu mai suntem în situația de acum 2 ani, dar trebuie să ne protejăm în continuare, respectând regulile de igienă”, a declarat europarlamentarul.

 

1 comentariu la “Numărul cazurilor de Covid crește îngrijorător în toată Europa. Cristian Bușoi: Nu cred că este momentul să introducem restricții

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *