Skip to content
Politică

Nume greu din PSD aruncă nucleara: O analiză a Guvernului, absolut necesară!

aktual24.ro

Un nume greu din rândul social-democraților a declarat, în urmă cu puțin timp, că activitatea Guvernului poate fi mult îmbunătățită.

Mai exact, fostul ministru al Educației, Ecaterina Andronescu este de părere că ”o analiză este absolut necesar de făcut și acele ministere care nu au mers trebuie regândite, din toate punctele de vedere”

„Eu cred că o analiză este absolut necesar de făcut și acele ministere care nu au mers trebuie regândite, din toate punctele de vedere. Nu se poate să nu dai performanță, nu se poate”, a spus Andronescu, potrivit Libertatea, în contextul în care liderii PSD vor discuta, săptămâna viitoare, despre o redesenare a Guvernului.

”Oamenii, acum, din cât îmi dau seama, și privesc cu ochii larg deschiși, au mult mai multe așteptări iar Guvernul este cel care trebuie să răspundă prin performanță acestor așteptări ale populației”, a adăugat Andronescu.

Totodată, potrivit vicepreședintelui PSD, pentru greșelile de guvernare „plata o face partidul”, motiv pentru care „este nevoie de exigență” la nivelul Executivului.

„Uitându-mă din exterior către Guvern, pot să spun că s-ar putea mult mai bine (…) PSD-ul nu-și permite să nu înregistreze performanțe în fiecare domeniu”, a declarat Ecaterina Andronescu și pentru Q Magazine.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *