Skip to content
Politică

Numele unui cunoscut jurnalist apare în dosarul lui Greblă /DNA a cerut aviz pentru arestarea lui Toni Greblă

UPDATE 15.15 Potrivit referatului Direcției Naționale Anticorupție, Greblă ar fi intervenit și pe lângă actualul director CNADR, Narcis Neaga.

UPDATE 15.00 Numele unui cunoscut jurnalist apare în dosarul lui Toni Greblă. Este vorba despre jurnalistul Bogdan Chirieac. Numele jurnalistului apare în dosarul magistratului CCR, acuzat de trafic de influență, în formă continuată, două infracţiuni de efectuare de operaţiuni financiare ca acte de comerţ incompatibile cu funcţia în scopul obţinerii pentru sine şi pentru altul de bani, bunuri sau alte foloase necuvenite, constituirea unui grup infracţional organizat, favorizarea făptuitorului, folosirea în orice mod direct sau indirect de informaţii ce nu sunt destinate publicităţii ori permiterea accesului unor persoane neautorizate la aceste informaţii dacă este folosită în scopul obţinerii pentru sine sau pentru altul de bani, bunuri ori alte foloase necuvenit, relatează B1 TV.

Procurorii anticorupție au cerut, marți, aviz pentru arestarea judecătorului Curții Constituționale, Toni Greblă, relatează B1 TV.

Solicitarea a ajuns la procurorul general Tiberiu Niță, care va sesiza Biroul Permanent al Senatului.

Toni Greblă a declarat pentru B1 TV că nu crede că era nevoie de o asemenea solicitare din partea DNA pentru acuzațiile care i se aduc.

”Am să văd și eu dosarul cauzei. În cursul săptămânii viitoare avocatul meu poate să-l vadă. Ceea ce mi s-a impus a fost în parte demontat. Vom vedea în continuare. Nu îmi dau seama dacă era nevoie de solicitarea arestării pentru asemenea învinuiri”, a declarat magistratul.

”Știrea am aflat-o de la dumneavoastră. Mă voi prezenta la Senat și voi acționa în consecință”, a adăugat Toni Greblă.

Știre în curs de actualizare

Sursă foto ziuaconstanta.ro

2 comentarii la “Numele unui cunoscut jurnalist apare în dosarul lui Greblă /DNA a cerut aviz pentru arestarea lui Toni Greblă

  1. am mai spus despre PETRE TINE MORT INTRUN ACCIDENT DUBIOS ,,, CARE A FOST COLEG CU TUDOR POPESCU CU CHIRIAC CU URSU DE LA ANTENA 3 S AVEA CONTURI DE MILIOANE DE EURO IN BANCA VILE SI AMANTE ,,,, OARE TOATE ASTEA CREDETI CA NU AU PUTREGAIURI IN SUBZILIAR SI NU DEGEABA CTP URSU CHIRIAC SAR CU GURA DE MAMA MAMA ADICA ,, HOTUL SRIGA HOTII

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *