Skip to content
Politică

Numele unui ministru apare în dosarul retrocedărilor ilegale

După ce Direcţia Naţională Anticorupţie a cerut aviz pentru arestarea preventivă a deputaţilor Viorel Hrebenciuc şi Ioan Adam, în dosarul retrocedărilor ilegale de păduri apare și numele unui ministru din Guvernul Ponta.

Numele ministrului Mediului, Attila Korodi, apare în dosarul retrocedărilor ilegale, potrivit referatului DNA privind propunerea de arestare preventivă a şase inculpaţi de la ÎCCJ.

În document se arată că inculpaţi din dosarul retrocedărilor ilegale susţineau că vor lua legătura cu ministrul Mediului, Attila Korodi, pentru a interveni pe lângă directorul Romsilva, potrivit Agerpres.

Direcţia Naţională Anticorupţie cere aviz pentru arestarea preventivă a deputaţilor Viorel Hrebenciuc şi Ioan Adam, în dosarul retrocedărilor ilegale de păduri. Viorel Hrebenciuc ar fi fost „cointeresat” să intervină la autorităţi locale din judeţul Bacău, dar şi la autorităţi centrale, în cazul retrocedării ilegale a celor 43.000 de hectare de pădure, din care ar fi trebuit să primească 12.000 de hectare, potrivit DNA.

ref

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *