Skip to content
Politică

Numire controversată la conducerea TNL Gorj: pe cine a numit Vîlceanu în fruntea organizației

TNLAlbaIulia.ro

Numire controversată la conducerea Tineretului Liberal din Gorj. Deputatul Dan Vîlceanu l-a numit în fruntea organizației de tineret pe Răzvan Vintilescu, în timp ce Robert Dijmărescu, a fost demis de politician pentru lipsă de activitate.

Despre noul președinte, Răzvan Vintilescu, Gorjnews.ro scrie că este doar ”profesor” și că n-a mai făcut politică.

La prima vedere, oricine ar putea fi tentat să creadă că Vîlceanu a fost convins de înfățișarea ”deosebită” a tânărului, pe care și-o promovează intens pe pagina personală de facebook, însă, această înfățișare e dublată, potrivit sursei citate, de un limbaj lipsit de orice ocolișuri. Extrem de sigur pe el, Răzvan Vintilescu scrie, pe pagina sa de facebook, așa:

 

Răzvan Vintilescu este fiul directorului tehnic al Universității ”Constantin Brâncuși”, Marian Vintilescu, fost liberal, fost ecologist, în prezent membru ALDE. Despre Marian Vintilescu am dovedit, la vremea respectivă, că a fost angajat la UCB după ce l-a mituit pe Adrian Gorun, președintele Senatului, cu un grant de cercetare de 100 milioane lei vechi. Marian Vintilescu este unul dintre apropiații lui Horațiu Gorun, fiul lui Adrian Gorun, care a fost numit recent decan la aceeasi universitate, confirmand zvonurile care spun, de ani de zile, că va primi universitatea de stat moștenire de la tatăl său.

Totodată, potrivit surselor gorjnews.ro, la alegerile din 2016 Horațiu Gorun și Marian Vintilescu au participat, alături de Dan Vîlceanu, la negocierile în urma cărora PNL Gorj a desemnat candidați de paie la Peștișani și Runcu. Reamintim că, deși își are reședința în Runcu, Vîlceanu a scos un scor rușinos, pentru PNL, chiar la el acasă, propulsându-l pe candidatul PSD, Adi Câmpeanu, pe primul loc pe țară în topul scorurilor scoase de candidații PSD la funcția de primar. E vorba de un scor de 92%!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *