Skip to content
Politică

Numire-surpriză la șefia Companiei Naționale Aeroporturi București SURSE

filthy-frank.wikia.com

O numire-surpriză a avut loc, în cursul zilei de miercuri, la șefia Companiei Naționale Aeroporturi București

Astfel, potrivit unor surse oficiale, noul director al Companiei Naționale Aeroporturi București (CNAB) este Bogdan Mândrescu, un tânăr de 27 de ani.

„Ieri (miercuri — n.r.) a fost ședința Adunării Generale a Acționarilor și a fost numit în funcția de director Bogdan Mândrescu”, au precizat sursele oficiale, pentru Agerpres.ro.

Cine este tânărul director?

Mândrescu a absolvit în 2009 Facultatea de Administrație și Afaceri, Universitatea București, având diplomă de economist. Ulterior, în 2011, a mai obținut o diplomă în management în agroturism și dezvoltare rurală, după ce a urmat cursurile Facultății de Management, Exploatarea și Dezvoltarea Potențialului Turistic și Agroturistic, Universitatea de Științe Agronomice și Medicină Veterinară. Tot în 2011 a absolvit și un masterat în Integrare și Afaceri Europene, la Universitatea Dimitrie Cantemir.

De asemenea, în perioada 2012 — 2016 a urmat cursurile Facultății de Drept și Științe Juridice, Universitatea Dimitrie Cantemir, finalizate cu o diplomă de licență, obținând apoi un masterat în Management Aeronautic pe care l-a urmat la Facultatea de Inginerie Aerospațială, Universitatea Politehnica București.

Bogdan Mândrescu și-a început cariera la Banc Post, pe un post de consultant vânzări credite, informează Agerpres,

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *