Skip to content
Politică

UPDATE: Încă un politician PSD aplică legea pumnului/ Acesta neagă incidentul

adevarul.ro

UPDATE 13:50

Președintele executiv PSD, senatorul Niculae Bădălău neagă că ar fi fost implicat într-o altercație fizică cu adversarul său politic din Giurgiu, deputatul Anton Marin. Senatorul PSD a intervenit în direct la postul România TV pentru a da explicații despre scandalul în care este implicat. „Am avut un schimb de replici și atât. Detesc violența, nu sunt de acord cu ea. Sunt stupefiat de ceea ce spune. Acolo erau 500 de participanți. Eu nu sunt un om violent.Nu l-am lovit”, a comentat Bădălău, conform evz.ro.

Alți politiceni locali prezenți la scena confruntării dintre ei doi, susțin că între aceștia s-au consumat doar schimburi de replici, deputatul liberal fiind cel care ar fi manifestat o atitudine provocatoare.

„Eram doar cei din PSD, se căsătorea băiatul primarului din Comana cu fata primarului din Colibași. Eram afară, pe terasă. Marin Anton a venit singur, nu a venit cu soția. A venit neinvitat. În loc să meargă la o masă, s-a învârtit prin jur, l-a căutat cu privirea pe Niculae Bădălău. S-a uitat prin sală și a venit spre el. A început un schimb de replici, dar în afara acestor cuvinte mai tensionate, nu a fost niciun contact fizic, nici nu au fost mai aproape de doi-trei metri unul de altul”, a povestit, la același post tv, președintele CJ Giurgiu, Marian Mina.

Bătaia pare să fie o obișnuință în PSD, un nou caz de violență în care este implicat un lider al partidului fiind cercetat de polițiști.

Nicolae Bădălău, președintele executiv al PSD, este cercetat de polițiștii din Giurgiu pentru o altercație avută cu deputatul liberal Anton Marin în timpul unei petreceri, la o nuntă.

Parlamentarul liberal susține că a fost luat prin surprindere de către Bădălău, acesta acostându-l imediat ce a intrat în local, adresându-i injurii, după care l-a lovit.

„Nu ştiu de la ce a pornit, nu ştiu ce a avut cu mine. Eu nu am zis nimic. Totul a durat trei minute. Eram la nuntă, s-a repezit la mine, m-a înjurat de măicuţa mea, m-a ameninţat şi a culminat venind la noi şi mi-a dat un pumn, aşa, un pod de palmă în gură”, a declarat Anton Marin, pentru Mediafax.

Este al doilea incident în care un reprezentant al opoziției este agresat fizic de un simpatizant sau un membru al PSD, după ce vicepreședintele Senatului Mihai Goțiu (USR) a fost bătut în platoul unei televiziuni de sociologul Mirel Palada, apropiat de sfera de putere din PSD.

IPJ Giurgiu a deschis un dosar penal, cauza urmând a fi preluată de la Parchetul General. „Avem dosar pentru loviri şi alte violenţe si ameninţare. Cauza urmează să fie preluată de Parchetul de pe lângă Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie”, au precizat reprezentanții Poliției din Giurgiu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *