Skip to content
Politică

NUNTA de la Palat a oficiat ”DIVORȚUL” dintre Firea și Dragnea! CULISELE reglărilor de conturi EXCLUSIV SURSE

Cotidianul

S-a frânt definitiv lanțul de iubire: absența Gabrielei Firea de la puțin spus opulenta nuntă a lui Dragnea Jr oficializează ”divorțul” politic abrupt dintre infractorul dublu condamnat Liviu Dragnea și primărița Capitalei.

Potrivit surselor PSnews.ro, adevăratul motiv pentru care Firea a tratat cu indiferență epicul chiolhan de la Palatul Snagov – după ce a oficiat cununia civilă, la Primăria Capitalei, printr-o prestație pur administrativă – se află într-o legătură ombilicală cu bâlbele prefectului Speranța Cliseru (o apropiată a familiei Pandele), care nu numai că a infirmat că ar fi fost personal în Piața Victoriei, în fatidica seară de 10 august, dar a recunoscut că a semnat ordinul de intervenție în forță abia după miezul nopții, ceea ce, în mod cât se poate de evident, îi pune pe ministrul Carmen Dan, pe capii Jandarmeriei și pe șeful PSD-ist Liviu Dragnea într-o postură primejdioasă, având în vedere rostogolirea dosarului aferent gravelor violențe din 10 August. Dacă ordinul nu era semnat în momentul intervenției, cine sunt responsabilii care au dat această directivă?  

Își apără omul

Poziția Speranței Cliseru arată faptul că prefectul nu dorește să se lase sacrificat pe altarul intereselor aflate în spatele agresiunilor din 10 August. În acest context, Gabriela Firea își apără omul și, de asemenea, se căznește să țină Primăria Capitalei departe de dosarul amintit, în condițiile în care soția lui Pandele este, oricum, o mai veche ”clientă” a amplelor proteste # Rezist, și nici nu intenționează să devină mai mult decât atât.

O răfuială veche

În realitate, violențele din 10 August au reprezentat bomboana de pe colivă pentru Firea, care, așa cum PSnews.ro a dezvăluit în urmă cu două săptămâni, se numără printre contestatarii interni ai lui Liviu Dragnea, alături de Ecaterina Andronescu, Niculae Bădălău, Mihai Tudose și mulți alții, care, așa cum au făcut-o și în trecut, cu prilejul răzmerițelor din ultimii doi ani, păstrează aparențele unui armistițiu. De altfel, Firea și cei amintiți mai sus sunt marginalizați în mod premeditat pe line de partid, primărița Capitalei dorind cu ardoare să devină candidatul PSD pentru Cotroceni, deși Dragnea nici nu vrea să audă despre așa ceva. Bunele relații cu șeful PSD s-au pulverizat la începutul anului, după ce Firea a susținut rebeliunea ex-premierului Mihai Tudose, alături de Niculae Bădălău, Adrian Țuțuianu, Marian Oprișan, Marcel Ciolacu, Felix Stroe și alți câțiva.

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *