Skip to content
Showbiz

Nuntă în showbiz-ul american. Gwen Stefani și Blake Shelton s-au căsătorit după șase ani de relație

pagesix

După o relație de șase ani, Gwen Stefani și Blake Shelton și-au spus în sfârșit „Da”, relatează Page Six. Se pare că uniunea celor doi artiști ar fi avut loc la ferma cântărețului de muzică country din Oklahoma, la mai puțin de o lună după ce fanii au observat o verighetă din diamante pe degetul solistei, care indica posibilitatea unei nunți în secret.

În imaginile obținute de Page Six poate fi văzută capela în care a avut loc evenimentul important, care este situată pe proprietatea uimitoare a lui Blake. Aceasta a fost decorată cu flori albe, iar în spatele ei a fost plasat un cort alb în care au fost așezate mai multe mese și scaune. În fotografiile surprinse de paparazzi nu au lipsit nici părinții lui Gwen, Dennis Stefani și Patti Flynn, care au fost îmbracați în haine de ocazie.

Deși discretă, ceremonia pare să fi fost atent gândită pentru a obține un decor country, specific stilului abordat de Blake Shelton.

Cântărețul (45 de ani) a cerut-o în căsătorie pe Gwen Stefani (51 de ani) în octombrie, anul trecut, după cinci ani de relație. La acel moment, artista a publicat o fotografie pe Instagram în care își săruta viitorul soț, în timp ce  își etala inelul cu diamant de pe deget.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *