Skip to content
Coronavirus

O aeronavă a Forţelor Aeriene Române transportă personal medical în Italia. Medicii şi asistenţii vor lucra la Milano timp de 14 zile

news.ro
" "

O aeronavă C-27J Spartan a Forţelor Aeriene Române face, marţi, un zbor pe ruta Bucureşti – Timişoara -Milano, pentru a transporta o echipă formată din medici şi asistenţi medicali români. Echipa medicală va sprijini medicii din Italia în lupta împotriva coronavirus.

Premierul Ludovic Orban, care a participat la îmbarcarea celor patru membri ai echipei care au decolat din Bucureşti, a declarat că apreciază curajul şi gestul de solidaritate din partea echipei medicale din România care se alătură colegilor italieni.

" "
" "
”Apreciez curajul şi gestul de solidaritate din partea medicilor şi asistenţilor medicali români care se alătură colegilor lor italieni într-un moment extrem de dificil. Am încredere în profesionalismul cadrelor sanitare şi le doresc mult succes în această misiune”, a afirmat prim-ministrul.
La îmbarcarea personalului medical au mai participat ministrul Afacerilor Interne, Marcel Vela, ministrul Apărării Naţionale, Nicolae Ciucă, ministrul Sănătăţii, Nelu Tătaru, şeful Departamentului pentru Situaţii de Urgenţă, secretar de stat în Ministerul Afacerilor Interne, Raed Arafat, şi ambasadorul Italiei în România, Marco Giungi, scrie News.ro.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *