Skip to content
Politică

O altă față a Sănătății. Voiculescu: funcționar, plătit cu 20.000 de lei să ducă documente la PSD!

huff.ro

Fostul ministru al Sănătății din guvernul condus de Dacian Cioloș a discutat, în cadrul unei emisiuni televizate, la postul de televiziune Digi 24, despre situația pe care acesta a întâlnit-o în cadrul ministerului pe care l-a condus.

Mai exact, fostul ministru tehnocrat a afirmat că în Ministerul Sănătății există un înalt funcționar plătit cu 20.000 de lei care are ca atribuție să trimită documentele pe care le găsește relevante către PSD.

„Ideea mea că există un Minister al Sănătăţii care e interesat de coordonare nu există. Acest Minister al Sănătăţii de azi e constituit din câteva zeci de oameni care lucrează, eu am lucrat cu aproximativ zece oameni. Există foarte mulți oameni care sunt plantați de partid, de diverse partide.

A fost un om care se ocupa strict cu plimbatul documentelor din MS și transmiterea către PSD. Cu asta se ocupa”, a declarat Vlad Voiculescu la Digi24.

„Undeva pe la 200 de milioane lei vechi (20.000 de lei noi – nr.r). Pentru fiecare dintre noi trebuie să fie clar pe cine serveşte. Noi serveam publicul şi pacienţii. Discuţiile pe care le-am avut erau punctuale pe ce trebuia să facă”, a mai afirmat Voiculescu când a fost întrebat cât câștiga în minister.

Mai mult, chestionat ce fel de documente trimitea acesta către partid, Voiculescu a afirmat că acesta căuta genul de documente care ar fi fost utile pentru ca ministrul să poată fi atacat în presă privind activitatea sa.

„Ducea toate documentele care lui îi păreau interesante pentru partid – ordine de ministru, referate, orice fel de lucru care ar putea face Ministerul Sănătăţii sau pe mine personal atacabil în presă. Poate şi alte lucruri”, a precizat Vlad Voiculescu.

„Era înalt funcționar public, un înalt funcționar public nu poate fi dat afară”, a concluzionat Voiculescu.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *