Skip to content
Politică

O altă persoană celebră îi dojenește pe Dragnea și Dăncilă: Un provincial zglobiu, o bună gospodină

reporteronline.net

După ce, în ultimele zile, liderul Partidului Social Democrat, Liviu Dragnea, și premierul Viorica Dăncilă, au fost criticați de mai multe persoane cunoscute, precum Tudor Chirilă și Oana Pellea, acum sunt ținta unei alte celebrități.

CITIȚI ȘI Dăncilă, luată la bani mărunți de Oana Pellea în scandalul cu Iohannis

" "

Este vorba despre Andrei Pleșu, autor al mai multor romane, care și-a manifestat din nou revolta față de scena politică, cu prilejul unui interviu. Fostul ministru al Culturii se declară sătul de ”derbedei și de țoape”, care văd pozițiile înalte pe care le ocupă ca pe o ocazie de a face profit.

Am îndrăznit, de curând, să spun – deşi sună cam dur – că, dacă e să dau un strigăt din rarunchii furiei şi ai disperării mele, aş spune: M-am săturat de derbedei şi de ţoape! Astea sunt cele două mari categorii pe care le percep acum ca dominând scena publică. Oameni care nu-şi înţeleg rostul adevărat, oameni cu o instrucţie personală grav deficitară, oameni care cred că a ajunge într-o poziţie de putere înseamnă a ajunge într-o poziţie de profit”, a spus Andrei Pleșu pentru Timpolis.ro.

CITIȚI ȘI Chirilă îi trage la răspundere pe Dragnea și Dăncilă

Mai mult decât atât, scriitorul i-a dat exemplu pe șeful Camerei Deputaților și pe actualul prim-minsitru, Viorica Dăncilă.

”Nu vreau să fiu răutăcios, dar dl. Dragnea e un băiat de mâna a treia, un provincial zglobiu, care s-a trezit brusc într-o poziţie de decizie. Nimic din calităţile lui intelectuale, morale, pragmatice nu-l recomandă pentru a conduce ţara asta. Uitaţi-vă cum vorbeşte şi biata doamnă prim-ministru, care cred că ar fi o vecină foarte agreabilă, bună gospodină, probabil. Ce caută ea in poziţia aia? Ca musca-n lapte. E halucinant” , a subliniat Pleșu.

" "
" "

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *