Skip to content
Societate

O ambulanţă SMURD în care se aflau un copil şi mama lui s-a răsturnat pe Şoseaua Kiseleff din Capitală

Inquam Photos / Octav Ganea

O ambulanţă SMURD, în care se aflau un copil şi mama lui şi care avea semnalele acustice şi luminoase în funcţiune, s-a ciocnit, luni seară, cu un autoturism, pe Şoseaua Kiseleff din Capitală, iar în urma impactului autospeciala s-a răsturnat. Cei doi pacienţi au fost preluaţi de o altă ambulanţă, fiind conştienţi şi cooperanţi, potrivit news.ro.

Potrivit Brigăzii Rutiere, în jurul orei 19.00, conducătorul unei autospeciale SMURD, în vârstă de 40 de ani, care se deplasa pe Şoseaua Kiseleff, dinspre Arcul de Triumf către Piaţa Victoriei, având în funcţiune sistemele speciale de avertizare acustică şi luminoasă, s-a ciocnit, la intersecţia cu str. Arh. I Mincu, cu un autovehicul condus de un bărbat în vârstă de 35 de ani.
În urma impactului, autospeciala SMURD s-a răsturnat.
În ambulanţă se aflau un pacient minor, împreună cu mama sa, ei fiind conştienţi şi cooperanţi. Acolo a ajuns o altă ambulanţă pentru a-i prelua.
Şoferii au fost testaţi, rezultatul fiind zero, a transmis Brigada Rutieră.
Din cauza accidentului, a fost aplicată restricţie de trafic pe Şoseaua Kiseleff de la str. Arh. Mincu până la Piaţa Victoriei.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *