O autosanitară din cadrul Serviciului de Ambulanţă Judeţean Vaslui a luat foc

Sursă foto: Inquam Photos / Alexandru Busca

O autosanitară din cadrul Serviciului de Ambulanţă Judeţean (SAJ) Vaslui a luat foc, în noaptea de sâmbătă spre duminică. Autospeciala, veche de 12 ani, era în unul dintre sediile SAJ Vaslui, conectată la o priză. Ambulanţa are asigurare CASCO, urmând a se face o evaluare pentru acordarea de despăgubiri.

Incidentul s-a petrecut în jurul orei 3:00, în substaţia Huşi din cadrul SAJ Vaslui. Autosanitara care a luat foc este o ambulanţă de tip B2, marca Volkswagen, fabricată în anul 2012 iar la bord are peste 890.000 kilometri rulaţi.
„Ambulanţa era în program pe tura de noapte dar la acel moment se afla în staţie între solicitări, fiind conectată la priza de încărcat, încuiată şi cu cheia la panoul de chei. Ultima solicitare a fost finalizată la ora 23.31. Incendiul a fost observat de un trecător care a alertat colegii aflaţi în sediu. Aceştia au evacuat rapid tuburile de oxigen din ambulanţă, dar nu au reuşit să stingă focul. Au fost alertaţi pompierii prin 112 care au sosit şi au stins incendiu în câteva minute. Acesta s-a declanşat în faţă, sub capotă, la compartimentul motor şi s-a extins către habitaclu în dreptul volanului nefiind afectată cabina medicală” transmit oficialii SAJ Vaslui.

Autor

Urmărește știrile PSNews.ro și pe Google News

Citește și: