Skip to content
Politică

O avocată celebră face dezvăluiri șocante legate de alegerile prezidențiale din 2009

adevarul.ro

O avocată celebră pentru cazurile grele pe care le are, a făcut cele mai şocante dezvăluiri de până acum în ceea ce priveşte alegerile prezidenţiale din 2009. Avocata Maria Vasii a făcut dezvăluiri conform cărora mai mulţi oameni ar fi fost ucişi după terminarea alegerilor, deoarece nu se doarea ca publicul să ştie adevărul.

Din punctul meu de vedere, este foarte important ca o comisie aptă să investigheze toate acestea, pentru că se poate discuta clar de existența unei fraude în procesul electoral. Ar trebui să lucreze protejat de confidențialitatea datelor pentru că s-au întâmplat lucruri foarte grave. Să nu uităm că persoane foarte importante, care au fost în Autoritatea Electorală Centrală au sfârșit în mod misterios, la o vârstă care nu ar fi justificat o moarte biologică, așa încât odată cu decesul acestor persoane s-au dus în mormânt foarte multe informații și date cu privire la modul cum au fost validate alegerile, în modul cum s-au centralizat voturile și informații despre softurile folosite. Și, de aceea, spun că sunt lucruri extrem de grave„, a spus avocata Maria Vasii, potrivit evz.ro.

Reacțiile nu au întârziat să apară, Liviu Pleşoianu, deputatul PSD şi membru al Comisiei de anchetă a alegerilor din 2009, afirmând că „având în vedere gravitatea afirmaţiilor doamnei Vasii, ar trebui adudiată chiar săptămâna viitoare„.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *