Skip to content
Politică

O benzinărie din Cluj a vândut carburanți cu apă

Una dintre stațiile Lukoil din Cluj a vândut benzină și motorină cu apă în exces, ceea ce a afectat mașinile șoferilor care au alimentat. Comisariatul Județean pentru Protecția Consumatorului (CRPC) a amendat respectiva benzinărie cu suma de 20.000 de lei.

Cristian Nicula, șeful CRPC Cluj, a declarat că 11 soferi au avut probleme dupa ce au alimentat, masinile oprindu-se dupa 100-200 de metri, astfel ca a fost nevoie ca acestea sa fie transportate pe platforma la service. Transportul s-a facut pe cheltuiala firmei care detine benzinaria, transmite hotnews.ro.

De asemenea, au fost oprite de la comercializare 10.000 de litri de benzina si au fost prelevate probe care vor fi analizate pentru stabilirea cauzelor care au provocat incidentele.

Reprezentanții benzinăriei au declarat că apa a ajuns în carburanți dintr-o greșeală. Potrivit unui comunicat de presa transmis sambata, LUKOIL Romania isi cere scuze clientilor fideli pentru acest incident. Compania a mentionat ca a acordat despagubiri conducatorilor auto afectati de situatia creata la benzinaria din Apahida.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *