Skip to content
" "
Călărași Știri locale

O borsetă cu acte şi 15.000 de lei, găsită de doi jandarmi, restituită proprietarului

sursa youtube.com
" "

O borsetă cu acte personale şi  15.000 lei a fost găsită de jandarmii călărăşeni în după amiaza zilei de vineri, 20 decembrie, în imediata apropiere a unei săli de sport din municipiul Călăraşi. Militarii nu au stat pe gânduri şi i-au înapoiat proprietarului bunurilepierdută, scrie Adevarul.ro.

Astfel, vineri, 20 decembrie, în jurul orei 15.00, sergent major Dorobanţu Claudiu şi sergent major Sîrbu Cosmin, doi subofiţeri jandarmi aflaţi în timpul liber, în timp ce se deplasau spre o sală de sport din municipiul Călăraşi, au observat o borsetă căzută în apropierea uşii de intrare a sălii respective.

După verificarea conţinutului, cei doi jandarmi au intrat în sala de sport unde, la scurt timp au identificat şi proprietarul, un bărbat care, constatând la vestiare că nu mai are borseta asupra sa, îi întreba, agitat, pe cei din jur dacă au văzut-o.

Jandarmii i-au înmânat  proprietarului borseta, după efectuarea verificărilor asupra datelor sale de identificare. Bărbatul a ţinut îşi exprime recunoştinţa în mod oficial faţă de gestul jandarmilor, adresând conducerii Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Călăraşi o scrisoare de mulţumire în acest sens.

Jandarmeria Călăraşi recomandă cetăţenilor să acorde o mai mare atenţie bunurilor personale şi lucrurilor de valoare pentru a evita astfel de situaţii neplăcute. Cei doi subofiţeri jandarmi, călărăşeni de origine, sunt absolvenţi ai Scolii Militare de Subofiţeri Jandarmi Drăgăşani, promoţia 2018 şi au fost repartizaţi în acelaşi an la Inspectoratul de Jandarmi Judeţean Călăraşi, fiind încadraţi la Subunitatea mobilă a unităţii.

" "

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *