Skip to content
Politică

O cântăreaţă pe lista candidaților la Primăria Capitalei. Vezi despre cine este vorba

O cunoscuta cântăreață ar putea candida la Primăria Capitalei.

Artista în vârstă de 69 de ani, Mihaela Mihai a început deja să strângă semnături.

Mihaela Mihai a publicat pe contul personal de Facebook „un model de listă de susţinători”, îndemnânu-şi fanii să o printeze, să o multiplice, apoi să strângă semnături pentru a susţine intrarea sa în cursa pentru fotoliul de primar general al Capitalei.

Cântăreaţa a precizat că are nevoie de 5.000 de semnături pentru ca în luna martie să-şi înscrie candidatura la BEC.

Pentru cei care m-ați îndemnat si rugat să candidez independent: Am pregătit Modelul de Listă de susținători. Am promis că voi încerca să vă urmez dorința de a candida la Primăria Capitalei dacă veți strânge cele 5000 de semnături de susținere. Două luni pentru strângerea lor este un termen rezonabil„, a scris ea pe reţeaua de socializare.

Dacă le primesc până la 30 martie, voi înscrie candidatura mea la BEC. Apoi, facem împreună si campanie pentru voturi. Public aici acest Model de Listă de susținători pentru ca, cei care vor cu tot dinadinsul, să o poată printa, să o multiplice la Xerox, şi să strângă semnăturile. Din mers … În cursul săptămânii care vine voi publica şi (…) Programul meu electoral. Postez aici Modelul de listă în 2 rezoluții diferite, de ales pentru printare. Ia să vedem, ce se întâmplă?! Câte unul, câte doi, schimbăm clasa politică ? Munca grea abia după aceea începe, pentru mine, dacă reuşim„, a adăugat ea.

Ulterior, vedeta a publicat şi adresa la care îi ot fi expediate listele cu semnături.

Mihaela Mihai a mai candidat la Primăria Capitalei şi în anul 2008, din partea Partidului Naţional Democrat Creştin (PNDC), potrivit unor surse citate de Realitatea.net

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *