PSnews

Lifestyle

O carte care n-a apărut are deja o mie de fani pe Facebook. Cum se poate așa ceva?

După ce a scris și continuă să scrie cele mai vizionate articole pe PSnews.ro, editorialistul Bogdan Stoica revine acum cu o nouă surpriză.

Tipul din Filme nu există” este o carte pe care nu a citit-o nimeni, deocamdată. Editura Univers a anunțat că o va lansa în prima decadă a lunii octombrie. Deși n-a apărut, cartea are deja peste o mie de fani pe Facebook (după cum puteți vedea făcând AICI), lucru care nu s-a mai întâmplat niciodată în România.

Explicația? Cartea îi aparține cunoscutului editorialist PSnews.ro Bogdan Stoica, tot mai citit în ultimii ani (atât pe site-ul nostru, cât și pe blogul personal), datorită postărilor amuzante, scrise într-un limbaj mai puțin academic. Din câte se pare, cititorii lui au suficientă încredere în el încât să devină fani ai unei cărți care nu a apărut încă.

Mai mult: deși nu a apărut deocamdată, cartea Tipul din Filme nu Există” pare că va fi unul din cadourile la modă din acest an. Conform paginii citate, cartea este comandată frecvent în 2-3 exemplare și a fost comandată chiar și în 7 și 8 exemplare.

„Astfel de comenzi se fac, în general, atunci când un angajat sau un antreprenor vrea să ofere colegelor sau angajatelor daruri cu ocazia sărbătorilor de iarnă sau a finalului de an. Un astfel de client face achiziția din timp, pentru a evita aglomerația specifică sărbătorilor de iarnă sau, cum este cazul acesta,  chiar dispariția cărții din rafturi”, explică reprezentanții editurii.

Cartea Tipul din Filme nu există” poate fi comandată în avans pe blogul autorului, www.bogdanstoica.ro.

Comentarii

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Inapoi