Skip to content
Sport

O celebră actriță din serialul „Friends” trăiește o dramă. Vezi ce a pățit

O celebră actriță din serialul „Friends” trăiește o adevărată dramă. Cunoscută mai ales pentru rolul său din serialul american „Friends” (tradus la noi ca „Prietenii tăi”), dar și pentru roluri în alte filme, actriţa americană Courteney Cox şi iubitul ei, Johnny McDaid, şi-au anulat planurile de nuntă.Cei doi s-au despărţit zilele trecute, rupând astfel logodna din vara anului 2014.

Courteney Cox a anulat logodna de 18 luni cu Johnny McDaid, după ce rockerul ar fi părăsit domiciliul conjugal chiar înainte de Ziua Recunoştinţei (Thanksgiving) şi s-ar fi mutat în Marea Britanie.

Actriţa americană Courteney Cox, şi Johhny McDaid, chitaristul formaţiei Snow Patrol, se logodiseră în iunie 2014, la doar o jumătate de an după ce îşi începuseră relaţia.

Cei doi artişti nu au mai fost văzuţi împreună în public de la premiera din luna august 2015 a filmului „Hand of God”. Ulterior, Cox a publicat pe reţelele de socializare o fotografie a logodnicului ei, în septembrie.

Coxx a mai fost căsătorită în trecut cu David Arquette, împreună cu care are şi o fetiţă. Mariajul lor s-a sfârşit după 4 ani, în 2013, precizează realitatea.net.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *