Skip to content
Societate

O cerșetoare româncă și un polițist irlandez, protagoniștii unui filmuleț viral pe rețele de socializare. Trecătorii au rămas uimiți

Featured Video Play Icon

O cerșetoare româncă și un politist irlandez au fost protagoniștii unui filmuleț care a devenit viral pe rețele de socializare. Un politist din Londra a prins o româncă cerșind cu acordeonul pe stradă! Imaginile au devenit virale după ce un cetatean care tocmai trecea pe acolo a filmat întreaga scenă.

Așa că polițistul a tinut sa dea o reprezentație la acordeon atunci când a văzut-o pe românca noastră cântând. Când s-a apropiat de ea femeia a crezut ca urmeaza sa fie amendata sau alungată din locul unde cerșea, dar desi nu intelegea aproape deloc engleza, a avut parte de o surpriză atunci când polițistul i-a cerut acordeonul ca să cânte la el.

– Bună! Ai autorizație? De unde ești, din România?

– Da, din România.

– Cânți la acordeon?

– Da.

– Cântă bine? Și eu cântam la acordeon. Eu sunt din Irlanda. Știi? Irlanda. Pot să încerc și eu acordeonul tău? Obișnuiam să cânt la acordeon, când eram în Irlanda. Pot să îl încerc, doar? E un acordeon drăguț. Obișnuiam să cânt la acordeon când eram mai tânăr. Muzică irlandeză. Unele clapete nu funcționează. Deci ești din România? Trebuie să mă întrorc la birou acum. Bravo! Dumnezeu să te binecuvânteze! (în șoaptă) Nu ar trebui să fac asta… (încearcă să mascheze că îi dă niște bani)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *