Skip to content
Sport

O companie americană producătoare de arme de foc cere boicotarea filmelor cu Liam Neeson

O companie americană producătoare de arme de foc a cerut experților în armament să boicoteze filmele cu Liam Neeson, după ce actorul a criticat cultura americană a armelor de foc, relatează Contact Music, citate de b1.ro.

În timpul unui interviu acordat unei televiziuni din Dubai, Liam Neeson a cerut ca politica prin care persoanele fizice au dreptul de a purta arme de foc să fie modificată, în contextul atacurilor teroriste de la Paris, insistând că armele de foc trebuie luate din mâinile civililor.

Sunt prea multe arme de foc disponibile. Mai ales în Statele Unite ale Americii. Cred că populaţia e de cât? 320 de milioane? Sunt peste 300 de milioane de arme de foc deţinute de persoane fizice, în America. Cred că e o ruşine! Aproape în fiecare săptămână vedem în ziare câte un titlu de genul «alţi câţiva copii au fost ucişi la şcoal㻄, a spus Neeson.

Declarațiile actorului i-au enervat pe patronii Para USA, companie care activează în domeniul fabricării de armament, care au furnizat armele utilizate în timpul filmării celei mai recente producţii din seria „Taken”, „Taken 3: Teroare în L.A./ Taken 3”.

În acest sens, Para USA a dat publicităţii o declaraţie în care îl criticau pe actorul irlandez.

„Atitudinea lui (Liam Neeson, n.r.) reflectă ignoranţa culturală şi factuală care subliniază susţinerea celui de-al Doilea Amendament (al Constituţiei americane, n.r.) şi al libertăţilor americane”, au spus oficialii Para USA.

sursa foto moviepilot.com

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *