Skip to content
Sport

O cunoscută televiziune din România îşi schimbă numele

O cunoscută televiziune din România urmează să îşi schimbe numele.

Astfel, postul de televiziune Euforia TV se va transforma începând din 8 martie în Happy Channel, o televiziune dedicată femeilor şi care va difuza seriale consacrate, precum „Dr. House” şi „Downtown Abbey”, dar şi producţii sud-americane şi un reality-show experiment, informează Antena Group, care deţine acest post, potrivit realitatea.net.

Happy Channel se va adresa în principal segmentului feminin din zona comercială (femei din mediul urban cu vârste cuprinse între 18 şi 49 de ani), dar va avea oferte dedicate şi întregii familii.

Televiziunea se va poziţiona în zona televiziunilor militante, fapt care, potrivit Antena Group, este o abordare nouă pe piaţă media din România.

La nivelul structurii de programe, Happy Channel va continua seria producţiilor deja consacrate, precum „Dr. House”, „Downtown Abbey”, „Suits” şi „Prizoniera dragostei”. Totodată, televiziunea va difuza şi seriale noi, producţii sud-americane (marca Televisa), europene şi seriale americane.

Potrivit Antena Group, una din marile noutăţi pe care televiziunea Happy Channel le pregăteşte din 8 martie este „lansarea unei producţii proprii, un reality-show experiment, un concept nou pentru piaţa TV din România şi chiar din Europa”.

Happy Channel este un nume cu care am fost asociată acum ceva vreme. Drepturile de marcă au fost însă cesionate către Antena Group şi mă bucur să spun că Happy Channel este acum exact rezultatul pe care eu mi-l doream: un canal de televiziune dedicat femeilor, dar şi familiei, un post care, contrar tendinţei de tabloidizare, ocoleşte această zonă şi vorbeşte despre valori, despre puterea de a lupta, despre poveşti frumoase şi despre dreptul fiecăreia dintre noi de a-şi găsi fericirea! În strategia canalului pentru anii ce urmează există şi dezvoltarea unui serial românesc”, a declarat Ruxandra Ion, consilier de conţinut al Happy Channel.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *