Skip to content
Societate

O fabrică Chanel de lângă Paris, jefuită de 6 români. Unul dinitre hoţi a susţinut că-l interesau doar paleţii de lemn

le parisien

Șase români au spart o fabrică a brandului de lux Chanel aflată lângă Paris, potrivit Le Parisien. Spargerea a avut loc pe 28 august, în jurul orei 03.00, la fabrica din Meux de lângă Compiègne, aproape de Paris.

Hoții sunt șase bărbați de origine română, cu domiciliul într-o tabără din Seine-Saint-Denis.

Furtul a fost oprit la timp de agenții de securitate, care au sesizat poliția.Românii și-au făcut un plan bine pus la punct

Cei șase români au intrat în curtea depozitului după ce au tăiat gardul cu o dubă pe care au furat-o cu câteva zile înainte. Planul lor era să tragă din depozit paleții cu produsele cosmetice direct în dubă, cu ajutorul unui sistem de cârlige și pârghii improvizat.

Oamenii legii au reușit să-l prindă la fața locului doar pe Costinel M., în vârstă de 42 de ani. După 30 de minute a fost prins și Ilie M., de 30 de ani, care se afla la volanul unei mașini aflată deja sub supravegherea poliției într-un alt caz. Ulterior, polițiștii i-au identificat și pe ceilalți hoți, scrie digi24.ro.

Ce a declarat unul dintre români în fața instanței

La audierile de luni, Costinel M. nu a negat fapta, dar a susținut că voia, de fapt, să fure paleții din lemn, de care avea nevoie la cules de struguri. El a mai spus că ideea nu a fost a lui, ci a unui anumit „Marius”, despre care poliția crede că este șeful unei bande de hoți responsabile de mai multe furturi în diverse zone ale țării.

Pentru că are deja alte două condamnări pentru furturi comise la Lyon și Montpellier, Costinel M. a primit o pedeapsă de 6 luni de închisoare. Ilie M. a fost eliberat pentru că polițiștii nu au găsit suficiente probe împotriva lui. Ceilalți patru hoți sunt în continuare căutați de poliție.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *