Skip to content
Societate

O femeie a fost ucisă în București /Atacatorul tinerei a fost găsit spânzurat

Facebook

Update 15.40

Bărbatul căutat de polițiștii bucureșteni după ce, marți, și-a înjunghiat fosta iubită, în fața mamei și copilului acesteia, a fost găsit spânzurat, la scurt timp după comiterea crimei.

——————————————————————–

O femeie a fost ucisă marți în Sectorul 6 al Capitalei. Bărbatul care a atacat-o a fugit și este căutat de poliție. La fața locului intervine serviciul de ambulanță, ia poliția face cercetări despre incident.

Ce spun autoritățile:

Astăzi, prin apel 112, Poliția Capitalei a fost sesizată cu privire la faptul că o femeie, de 23 de ani, a fost agresată , în locuință, de către concubinul ei. La fața locului s-au deplasat polițiști din cadrul Secției 21 Poliție, precum și echipaj de prim ajutor.

Femeia de 23 de ani prezenta mai multe leziuni și în pofida eforturilor medicilor, a fost declarat decesul. La fața locului cercetările sunt efectuate de procurorul criminalist din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul București și polițiști ai Serviciului Omoruri, în vederea stabilirii situației de fapt, potrivit hotnews.

De asemenea, sunt efectuate verificări în vederea depistării bărbatului. Cercetările sunt efectuate de Parchetul de pe lângă Tribunalul București și Serviciul Omoruri din Poliția Capitalei, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de omor.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *