Skip to content
" "
Societate

O femeie de 49 ani a depus o plângere pe numele lui Dincă, în care spune că a violat-o și lovit-o

Digi 24
" "
O femeie în vârstă de 49 de ani a depus la Inspectoratul de Poliție din Olt o plângere pe numele lui Gheorghe Dincă în care îl acuză pe acesta că a violat-o și lovit-o, au precizat, pentru MEDIAFAX, surse judiciare, informează Hot News.
Surse judiciare au precizat, pentru MEDIAFAX, că o femeie în vârstă de 49 de ani a depus o plângere la Poliția din Olt pe numele lui Gheorghe Dincă. Femeia îl acuză pe acesta că a violat-o și bătut-o.

 

Reprezentanții DIICOT informează că la dosarul privind crimele din Caracal nu a fost declinată o plângere de la IPJ Olt.
Între timp, ancheta de la casa lui Gheorghe Dincă este în plină desfășurare. Aparatura specială pentru scanarea solului va fi folosită pentru cercetări la casa din Caracal, unde se caută probe pe care bărbatul le-ar fi putut îngropa sub pământ sau în gropile betonate.
La cercetările din casa și curtea sa participă și Gheorghe Dincă, bărbatul care a mărturisit că le-a omorât pe Alexandra Măceșanu (15 ani) și Luiza Melencu (18 ani), apoi le-a ars cadavrele.

" "

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *